Om de zoveel tijd heb je een nieuwe auto nodig en niet altijd is dit in een periode waarin je een groot budget te besteden heb. Veel mensen moeten op budget een auto kopen en daar is helemaal niets mis mee. Gelukkig zijn er allerlei manieren om veel goedkoper dan een auto te komen. Wij nemen in deze tekst een aantal voorbeelden met je door waarmee je dit gemakkelijk kunt bereiken. In dat geval zijn schadeautos zeker geen slechte optie. Wat dat precies voor auto’s zijn? We gaan het met je doornemen In deze blog dus lees snel verder!

Voordelige schadeauto 

Het is een relatief nieuw fenomeen om auto’s te kopen die een bepaalde schade hebben. Er zijn bedrijven die schadeauto’s opkopen bij verzekeringsmaatschappijen en op deze manier een stal met auto’s hebben waar nog wat aan moet gebeuren, maar die daarna nog wel de weg op kunnen. Deze zogenaamde schadeautobedrijven bieden auto’s aan in diverse categorieën waarbij de laagste categorie niet meer geschikt is om op de weg te gaan en de beste categorie met een relatief kleine reparatie weer de weg op kan.

High-end auto kopen 

Je koopt het beste een high-end auto, bijvoorbeeld Audi of Mercedes, bij een schadeautobedrijf. Vanwege de reparatie die deze auto nog moeten ondergaan, is het mogelijk om hem goedkoop in de vingers te krijgen. Je moet dan natuurlijk nog wel de kosten voor de reparatie bij de prijs in berekenen. Het is goed om een gedegen inschatting te laten maken van de kosten die er nog bijkomen. Zo weet je precies waar je qua budget aan toe bent. 

Het kan ook zijn dat je auto-onderdelen nodig hebt, deze kun je dan door de garage laten bestellen bij de leverancier, maar het is ook mogelijk om zelf op pad te gaan om te kijken waar je zo voordelig mogelijk onderdelen kunt krijgen. Bij een schadeautobedrijf kun je auto-onderdelen kopen voor een voordelige prijs en deze kun je door de garage in je auto laten zetten ten behoeve van de reparatie. 

broekhuis-autos.nl – movit-nederland.nl

Pin It on Pinterest