Ga je over een lange afstand verhuizen naar t’ Gooi? Dan is het zaak om een verhuizing tot in detail in te plannen. Bij grote verhuizingen kan het gaan om keukenbestek tot groot gewicht. Denk maar aan een vleugelpiano of een grote auto die je graag wilt meenemen naar je prachtige nieuwe woning. Zo’n verhuizing gaat niet zomaar, daarom hebben we de beste tips om zwaargewicht, zoals een auto, te verhuizen van a naar b.

Maak gebruik van auto verhuizers

Ga op zoek naar een partij dat speciaal gericht is op het verhuizen van auto’s. Niet elke verhuizer is in staat om een auto zorgvuldig te verhuizen. Het is beter om gebruik te maken van ervaren verhuizers die hun materiaal hierop gericht hebben. Houd daarbij rekening dat je ver van tevoren een datum vaststelt voor een verhuizing. Zo ben je verzekerd dat je op je gewenste dag in 1 keer kan verhuizen.

De auto klaar maken

Voordat je auto wordt vervoerd raden we aan om deze goed voor te bereiden. Haal daarbij ook alle essentiële spullen uit de auto. In sommige gevallen zullen de verhuiskosten gebaseerd worden op het gewicht. Maak in dit geval de auto leeg en gebruik het niet als extra ruimte om spullen in mee te verhuizen. Daarnaast heb je met een rijdende auto nog enigszins controle over het rijden. Wanneer dit op per vrachtwagen gebeurt kunnen spullen gaan verschuiven en schade aanrichten aan de binnenkant van de auto.

Verzekering in orde

Een verhuizing gaat nooit zonder risico. Je kunt al veel onderzoek doen naar de manier van aanpak van verhuizers. Dat verkleint al flink de kans op mogelijke schade. Maar bij het verplaatsen van goederen kan er altijd wat gebeuren. Soms zit een ongeluk in een klein hoekje wat leidt tot schade. Vooral als je een auto met veel waarde gaat verhuizen is het zaak om de verzekering op orde te hebben. Informeer daarom bij je verzekeringsmaatschappij of je bij schade tijdens een verhuizing ook verzekerd bent.

Het vinden van een woning in t’ Gooi

In het Gooi zijn genoeg mooie huizen te vinden, denk maar aan het prachtige dorp Laren. De mooiste woningen vind je via Kappelle onroerend goed, de beste makelaar in Laren. Van vrijstaande woningen tot luxe hoek en tussenwoningen. Er is voldoende aanbod waar je uit kunt kiezen en altijd een woning vindt dat helemaal past bij je wensen.

Pin It on Pinterest