Deze blog willen we graag twee opties met je doornemen als het gaat over de vloer die je in je garage kunt neerleggen. In de garage wordt heel hard afgewerkt en dan wil er nog wel eens wat op de grond vallen. Denk bijvoorbeeld aan motorolie, et cetera. Daarom is het erg fijn om een goede vloer te hebben die gemakkelijk schoon te maken is en ook een stootje kan verdragen. Neem met ons de verschillende opties door en laat je informeren.

De meest luxe optie 

Gietvloeren zijn een bijzonder luxe optie waar je veel profijt van kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan het gemak waarmee de vloer te leggen is, eigenlijk te gieten is. Verder is de vloer gemaakt van kunststof waardoor hij zeer slijtvast is. Je kunt de vloer goed schoonmaken want deze is waterbestendig. De laatste zorgt er ook voor dat de vloer in verschillende variaties te krijgen is omdat kunststof nu eenmaal in alle kleuren geleverd kan worden. De reden waarom je niet voor de gietvloer zou kunnen kiezen is omdat de prijs wat hoger ligt dan andere vloeren.

PVC-vloeren 

Een voordelige optie met al even geweldig gunstige eigenschappen is de pvc-vloer. Ook deze vloer is gemakkelijk te leggen en door de kunststof kan hij goed tegen water.  Kunststofvloeren worden vaak gekozen door starters of ouders voor in de woonkamer met jonge kinderen om begrijpelijke redenen. Heb je geen zin om veel geld uit te geven aan een vloer, dan zijn pvc vloeren een ideale toevoeging aan je interieur. Natuurlijk is deze vloer uitermate geschikt voor in de garage omdat je daar dus gemakkelijk alle vuil vanaf kan wassen.

Dit zijn echt twee topvloeren waar je zeker veel profijt van kan hebben. Wanneer je meer zou willen weten over de verschillende type vloeren, bijvoorbeeld ook nog laminaat zou willen overwegen, dan raden we je aan om eens te kijken op laminaat-plaza.nl. Check ook de andere blogs, daarmee gaan we je nog verder informeren over alles wat met auto’s te maken heeft.

Pin It on Pinterest