Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Je hoeft niet een camper te kopen van duizenden euro’s wanneer het ook veel voordeliger kan en op een meer romantische wijze. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Transporter. Wanneer je er één hebt, bijvoorbeeld wanneer je er een least of gekocht hebt, dan is het mogelijk om deze tijdelijk te transformeren tot een rijdend campertje. Hoe dat nu weer precies zit, gaan we met je doornemen in deze tekst, dus lees snel verder. You gotta keep movin! 

Kies een lekker matras voor achter in 

De Volkswagen Transporter heeft natuurlijk bijzonder veel ruimte achterin en deze kun je benutten om er een slaapvertrek van te maken. Het is wel slim om dan een goed matras achterin te leggen waar je op kunt liggen, dan lijkt het alsof je in een gewoon bed ligt.

Een pocketvering matras een geweldige optie. Je kunt natuurlijk ook gaan voor andere soorten matrassen. Wanneer je wilt weten welk matras meegenomen kan worden op reis, moet je eens eventjes gaan naar matrassenman.nl.

Koelkast 

Het is ook wel fijn om een koelkast te hebben om zo drinken en eten cool te kunnen houden. Een hele vriezer achterin is soms een beetje teveel van het goede. Je kunt ervoor kiezen om gewoon af en toe bij supermarkt eten te halen en dit dan ook direct te bereiden. Daarvoor kun je een kleine gaspit gebruiken. Natuurlijk kun je ook, wanneer je budget het toelaat, uit eten gaan en dan een restaurant zoeken waar ze gezond voedsel hebben. En wat dacht je van een paar blikken soep, daar kom je ook al een heel eind mee.

Verder is het fijn om een goede internetverbinding te hebben die tegenwoordig heel goed mogelijk te maken is via de mobiele telefonie.

We wensen je veel plezier op deze vakantie en raden je aan om altijd te parkeren op campings bij een benzinestation waar veel andere mensen ook parkeren en niet zomaar ergens in de middle of nowhere te gaan staan.

Pin It on Pinterest