In deze bocht gaan we vertellen hoe je gemakkelijk een tuinkant inrichten en deze ook praktisch kunt gebruiken. Veel mensen hebben in hun tuin en groot tuinhuis of een garage waarin ze aan de auto kunnen sleutelen. Om meer tijd over te hebben om aan de oude te sleutelen raden we je aan om een tuin te nemen die onderhoudsarm is. 

Een kunstgras terras is superhandig en mooi, als je zoekt naar een tuin waar je niet veel aan hoeft te doen. We nemen even een aantal voordelen van kunstgras met je door en daarnaast een paar ideeën over wat je nog meer in de tuin kunt doen.

Makkelijke tuininrichting

Als we kijken naar wat makkelijker zaken zijn die je kunt kiezen voor in in de tuin, dan is een terras natuurlijk iets om te noemen. Wanneer je stenen gebruikt, dan kun je deze gemakkelijk schoonmaken met een bezem en water. Ook het kunstgras terras is populair, dan kun je bijvoorbeeld een gedeelte van het terras met kunstgras uitrusten en dit als alternatief voor een natuurlijke grasmat gebruiken. Je hoeft een kunstgrasmat eigenlijk alleen maar af en toe een beetje schoon te maken. Wanneer jij ervoor zorgt dat je tuin zoveel mogelijk bestrating heeft, dan zul je niet veel onderhoud hebben aan allerlei planten. Je kunt natuurlijk wel een x-aantal bakken met planten en bloemen neerzetten om de natuurlijke sfeer in de tuin te brengen.

Tuinhuis of garage 

In de tuin van tegenwoordig vinden we allerlei zaken die het leven aangename maken. De garage of het tuinhuis behoren tot dit lijstje. Door deze elementen in je tuin te hebben / aan je woning vast te hebben, maakt dat je daar allerlei praktische voordelen van hebt. Zo is het mogelijk om in de garage een auto te hebben en te onderhouden. In het tuinhuis kun je allerlei spullen kwijt, die je dan niet in de garage hoeft te stallen. Tuinspullen slingeren dan niet rond in de bijkeuken, maar worden netjes in het tuinhuis opgeslagen.

Een tuinhuis wordt door sommige mensen ook wel gebruikt als een atelier. Ook als muziekstudio zien we dat het bouwwerk wel eens gebruikt wordt.

Pin It on Pinterest